Om docenten de ruimte te geven ‘van en met elkaar te leren’, biedt Docenttalent intervisiebijeenkomsten. Intervisie is een beproefde ontwikkelingsmethode die inzetbaar is voor het oplossen van iedere situaties binnen de onderwijspraktijk. Doel van de intervisie is gebruik te maken van elkaars ervaringen om de persoonlijke professionele beroepshouding verder te ontwikkelen.

Elke bijeenkomst wordt een persoonlijke casus uit de praktijk ingebracht.  Deze wordt voorgelegd aan een (vaste) groep collega’s met de vraag deze systematisch vanuit verschillende invalshoeken van mogelijke oplossingen te voorzien. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een oplossingsgerichte methodiek, wij benaderen het probleem vanuit de mogelijke oplossing.

Door het hanteren van een juiste open vraagstelling, analyse en advisering, wordt worden verschillende suggesties aangedragen. De inbrenger geeft aan welke suggestie het meest passend is voor zijn onderwijspraktijk en gaat hiermee aan de slag.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u onderstaand contactformulier invullen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer *

    Onderwerp

    Eventuele vraag/opmerking