Coaching is een individueel traject, waarin doelgericht werkresultaten worden verbeterd. Op deze manier helpt coaching gewenst gedrag op de werkplek te ontwikkelen. Gedurende een coachingstraject zetten wij onze ervaring en expertise in, zodat de docent pedagogische en of didactische vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Hierbij maken wij gebruik van het oplossingsgerichte model. In dit model worden problemen benaderd vanuit mogelijke oplossingen. 

Ieder traject start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt kennisgemaakt en besproken welke veranderbehoefte er speelt. We analyseren welke succesfactoren al aanwezig zijn en bespreken hoe deze nog meer gebruikt kunnen worden in de onderwijspraktijk. Samen met de coach wordt de situatie verhelderd en worden haalbare doelen voor opgesteld. Gedurende het coachingstraject leert de docent persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen, waardoor hij/zij weer in zijn kracht komt te staan.

Coaching en begeleiding
Voor vragen over onze dienstverlening kunt u onderstaand contactformulier invullen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer *

    Onderwerp

    Eventuele vraag/opmerking