Op woensdagmiddag 20 juni zullen Docenttalent, Soullie.nl en O21 hun expertise en ervaring bundelen. In een verdiepende middag zullen we u inspireren bij de vertaling van de mogelijkheden van Snappet naar onderwijskundig perspectief en handelen!

Voor de klanten die wij de afgelopen jaren hebben bediend en voor enthousiaste Snappetgebruikers, organiseren we een middag waar goed lesgeven met Snappet centraal staat. Ons doel hierbij is dat leerkrachten, IB’ers en schoolleiders Snappet optimaal kunnen inzetten.

We streven naar een breed en onderwijskundig perspectief, waarmee we iedereen hopen te inspireren! Het middagprogramma is opgebouwd rondom een verdiepend, gezamenlijk gedeelte en een aantal specifieke workshops voor de startende en gevorderde professionals. 

Programma                                                                                     

14:00 – Inloop en ontvangst met koffie, thee en uiteraard een Goudse stroopwafel.
14:30 – Opening De leerkracht centraal! Van instructie tot differentiatie: Snappet effectief en optimaal inzetten. Wat weten we inmiddels uit onderzoek, welke ontwikkelingen zien we rondom het leermiddel en in het onderwijsveld?      
15:30 – 16:30 – Workshops Marian Soullié (Soullie.nl), Quinten Mulder (MATCH-project Universiteit Twente), Elise Luiten (Docenttalent) en Nico Meijer (O21)

Onderwerpen van de workshops (onder voorbehoud van aantal inschrijvingen):

  • Eigenaarschap van leerlingen bevorderen | Reflecteren & (Leerling)Rapporten | Startend en ervaren
  • Modeling examples en de 5 principes van differentiëren | Startend en ervaren
  • Doorgronden van het dashboard | Kennis & vaardigheden | Startend en ervaren
  • Van data naar doel | Formatief en summatief evalueren | Ervaren en expert

 

Verdiepend & Concreet                                                                  

Tussendoor en na afloop is er gelegenheid onder het genot van een drankje elkaar te spreken, door collega’s ontwikkelde ideeën en materialen rondom Snappet te verzamelen en uiteraard: in gesprek (nog) meer te snappen!

Locatie

Party- en zalencentrum Le Patapouf te Gouda. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Le Patapouf, vanaf het NS station in Gouda is het een klein kwartiertje lopen. Meer informatie vind je op: de website van Le Patapouf

Schrijf je snel in!

Wil je ook graag nog meer uit Snappet halen en dit evenement bijwonen? Schijf je snel in, want VOL = VOL!

Evenement bijwonen

Snappet en Docenttalent

Docenttalent begeleidt reeds vanaf de start van Snappet (2013) scholen en besturen bij de inzet en implementatie van dit verwerkingsplatform. Onderwijsadviesbureau Docenttalent kent Snappet door en door en weet wat er speelt in de dagelijkse onderwijspraktijk. Hierdoor is de begeleiding zeer praktisch van aard. Je ervaart al snel hoe je het optimale uit Snappet kunt halen en een doorgaande lijn kunt creëren binnen jouw school. Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op voor meer informatie! 

Meer informatie