verras-je-klas

Verras je klas

Een schooldag vergt veel inspanning, zowel van de leerkracht als van de leerlingen. Plezier, afwisseling en Voorbeeld Verras je klas
ontspanning zijn hierdoor onmisbaar. Om dit te realiseren heeft Docenttalent een uniek (kaart)spel ontwikkeld: Verras je klas.

Het kaartspel bevat meer dan 50 verrassende spelvormen. Alle spellen zijn in de onderwijspraktijk getest en gegarandeerd een groot plezier voor alle leerlingen.

Om het extra overzichtelijk te maken, hebben we de kaartspellen in vijf categorieën ingedeeld: sfeer, spel, bewegen, concentratie en samenwerken. Op deze manier is heel gemakkelijk voor iedere gelegenheid een passende spelvorm te vinden.

De kaartjes zijn gebaseerd op de “onderwijs TipTool” die Docentalent samen met Educatheek.nl ontwikkelde als App voor de Iphone en Android.

BESTEL NU

Reviews

Leuk en nuttig
Heb deze kaarten gekocht voor mijn groep 7. De kinderen vinden de opdrachten erg leuk en we zijn allemaal erg enthousiast als we de kaartjes gebruiken. Aanrader voor elke school. Ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.
Door: G.

Snel in te zetten
Fijn dat je er meteen mee aan de slag kunt, zonder veel voorbereiding. Daardoor wordt het een echt tussendoortje.
Door: Anoniem

Energizers
Op elk moment van de dag in te zetten, zonder dat het (veel) tijd kost. Handig dat het verdeeld is in categorieën. Kinderen vinden het ook leuk om zelf een kaartje van de stapel te pakken. Dan heb je allemaal een echte verrassing!
Door: Anoniem

SUPER!!!
De kids en ik vinden het helemaal geweldig. Elke keer als ik de kaarten pak is het van Yes! Ze vragen ook elke dag: Gaan we vandaag weer Verras je klas doen? Het is dus al een vak bij ons in de klas 😉
Door: Anoniem