Het is altijd weer een uitdaging om je lessen afwisselend en origineel te maken. Spelenderwijs leren kinderen het makkelijkst en het meest. Aan ons dus de schone taak om dit te realiseren!Voorbeeld Succes in je les

Met de spelvormen uit ‘Succes in je les’ kan iedere leerkracht zijn lessen een speelse draai geven. Door de handige indeling in leergebieden heb je snel het meest geschikte spel gevonden. Uiteraard kun je de kaarten ook buiten de les om gebruiken, als je even vijf minuten ‘over’ hebt bijvoorbeeld! Alle spelvormen zijn in de dagelijkse onderwijspraktijk getest. Dit zorgt voor veel blije gezichten, zowel bij leerlingen als leerkrachten.

BESTEL NU

Reviews

Super blij met dit spel! Er staan veel handige werkvormen in die ik meteen kan gebruiken. Het is fijn dat de spellen per vakgebied zijn ingedeeld, dat maakt het makkelijk om snel een passende werkvorm te kiezen. Ook mijn groep is enthousiast, ze zijn namelijk dol op spelletjes! 🙂 

Ik heb nog maar een paar spelletjes van Succes in je les kunnen uitproberen in de klas, maar de kinderen zijn nu al enthousiast! Het zijn leuke spellen, waar de kinderen ook van leren.

Leuke activiteiten voor alle leerjaren. Spelletjes die leuk zijn voor de kinderen, leerzaam en maar weinig tijd kosten! 

Een doosje vol leuke verfrissende suggesties. De kaartjes worden door mijn klas met enthousiasme begroet. Kinderen hebben gevraagd of zij er om de beurt één mogen uitkiezen.