Docenttalent ontwikkelt verschillende leermiddelen om het onderwijs nog leuker en uitdagender te maken. De leermiddelen staan boordevol inspirerende suggesties. Deze kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak, alle leermiddelen zijn uitvoerig getest in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Beloningskaartjes

Prijs: € 9,95

Deze beloningskaartjes helpen om gerichte complimenten te geven. Op de voorkant van de kaart staat een bijzondere spreuk met afbeelding. Op de achterkant is ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Verras je klas

Prijs: € 12,95

Dit kaartspel biedt meer dan 50 verrassende spelvormen die direct uitvoerbaar  zijn en aansluiten op alle leeftijdsgroepen. De spelvormen zijn ingedeeld in de categorieën: sfeer, spel, bewegen, concentratie en samenwerken.

Talent voor de klas

Talent voor de klas

Prijs: € 39,50

Talent voor de klas is een handboek vol adviezen en tips uit de praktijk, overzichtelijk gerangschikt. Het boek biedt antwoorden op de meest voorkomende vragen van (startende) leerkrachten, zoals: Hoe organiseer ik mijn groep?

Succes in je les

Prijs: € 12,95

Dit kaartspel is geschreven voor leerkrachten die van elke les een feest willen maken. Het kaartspel biedt meer dan 50 ‘succes’ spellen. Deze sluiten aan op de zes leergebieden: rekenen, taal, wereldoriëntatie, kunst, bewegen en Engels.

Beloningsstickers

Prijs: € 5,00 (set van 5)

Gezien de vele positieve reacties op het ontwerp van de beloningskaartjes, zijn ook bijpassende beloningsstickers ontwikkeld. Een stickervel bestaat uit 24 stickers.